pls click for english

Haşlanmış Kurutulmuş Buğday

ön pişirilmiş buğday

Facebook'ta takip edin Linkedin'de takip edin instagramda takip edin Google'da takip edin Pinterest'de takip edin

Kuru Ön Pişirilmiş Buğday Nedir, Nasıl Üretilir ve Satış Çeşitleri Nelerdir?

Ön pişirilmiş buğday normal buğdayın pişirilmiş ve ardından kurutulmuş şeklidir. Bu sebeple ürüne ön pişirilmiş buğday denmektedir. Ön pişirme işleminin sebebi ürünün tekrar suda pişirildiğinde hızlı pişmesini sağlamaktır. Ön pişirilmiş buğday sipariş üzerine üretilmektedir. İki çeşit ürün satılmaktadır.

Arpa ezmesi ve ön pişirilmiş buğday

Haşlanmış Kurutulmuş Buğday Toptan Satış Şekli Nasıldır, Hangi Tür Ambalaj İle Satın Alabiliriz?

Toptan satış kraft çuvallar ile yapılmaktadır. Bu ambalaj şekli ile toptan satın alabilirsiniz.

Haşlanmış Kurutulmuş Buğday hangi sektörlerde Kullanılır?

Haşlanmış Kurutulmuş Buğday kullanım alanlarından bazıları aşağıdadır;

Hazır çorba içerisinde kullanılmaktadır,

Hazır paketlenmiş aşure karışımları içerisinde de kullanılmaktadır.

Haşlanmış Kurutulmuş Buğday toptan satış fiyatı Ne Kadar?

Ön Pişirilmiş Buğday kurusu firmamızın toptan satışını yaptığı bir üründür. Ucuz, kaliteli Haşlanmış Kurutulmuş Buğday alımını firmamızdan yapabilirsiniz.

Kuru Ön Pişirilmiş Buğday fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak güncel TL- kg toptan satış fiyatını alabilirsiniz. Toptan Haşlanmış Kurutulmuş Buğday fiyatı almak veya satın almak için sipariş formunu doldurursanız sizinle irtibata geçebiliriz. Perakende alımlarınız için online sitemiz.kurual.com

Haşlanmış Kurutulmuş Buğday Nerede Satılır, Nasıl Satın Alabilirim?

Ön Pişirilmiş Buğday kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı kargomuzla adresinize gönderiyoruz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan fotoğraflar, besin değerleri, faydaları ve yaklaşık fire oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden veya başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.