Toptan Kültür Mantarı kurusu satış Fiyatı

kuru mantar-1kuru mantar-2kuru mantar-3kuru mantar-4kuru mantar-5kuru mantar-6

Facebook'ta takip edin Linkedin'de takip edin instagramda takip edin Google'da takip edin Pinterest'de takip edin

Toptan ( Minimum 10-25 kg paketler ve üstü) Alımlar İçin İletişim Bilgilerimiz.

Tel: 02462330790 / 05385019977

Ürünle ilgili sorularınız ve fiyat almak için: Bilgi@kurucum.com

Üretimle ilgili sorularınız için: Uretim@kurucum.com

Parekende alımlarınız için Kurual.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz

Fabrikamızdan mutfağınıza kadar doğrudan temin ve

belli bir sipariş miktarının üstünde ücretsiz kargo veya kapıda ödeme özelliğiyle;

kurual.com- online kuru meyve sebze 

www.kurual.com

(Fabrikadan kapınıza kuru meyve sebze)

kültür mantarı Kurusu Nasıl Üretilir, Çeşitleri Nelerdir, Özellikleri Nedir?

Kurutulmuş mantar, taze mantar kullanılarak üretilen ve üretim sonucunda elde edilen kurutulmuş üründür.Taze mantar içeriğinde yaklaşık %92 civarında su ihtiva eder. Kurutma sonrasında kurutulan üründeki su oranı bozulmayacak su seviyelerine indirilir. Kurutma akabinde yaklaşık 12 kg mantar kullanılarak 1 kg mantar elde edilir. Kurutma işlemi sırasında üründeki su buharlaşır ve ürünün özü kalır. Bu nedenle kuru mantar besin değerleri özellikle protein, karbonhidrat, lif, vitamin,yağ gibi oranlar çok artmıştır. Aşağıda mantar kurusu toptan satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.

Kurutulmuş kültür mantarı tozu 0-1 mm

Kurutulmuş kültür mantarı ince granül 1-2 mm

Kurutulmuş mantar orta boy granül 1-4 mm

Kurutulmuş mantar orta boy granül 2-6 mm

Kurutulmuş mantar kalın granül 2-8 mm

Kurutulmuş mantar şerit kesilmiş

kültür mantarı 100 gr besin değeri

Kalori:313
Toplam Yağ 0g
doymuşYağ 0g
Trans Yağ 0g
Kolesterol 0mg
Sodyum 0mg 0
Toplam Karbonhidratlar. 62.5g
Diyet Lifi 25g
Şekerler 12.5 g
Protein 25g
Kalsiyum 112.5mg

mantar kurusu Ambalaj Şekli Nasıldır?

12.5 kg Satış kraft çuvallar kullanılarak yapılmaktadır. Bu paketler ile toptan alım yapabilirsiniz.

Mantar Kurusu Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Mantar kurusu kullanılabilen yerlerden bazıları şunlardır;

Hazır çorbalar içerisinde kullanılabilir,

Bulgur ve pilav karışımları içerisine girebilir,

Tavuk, et ,balık, çiğköfte ve köfte harçlarında kullanılabilir

İlaç ve tedavi ürünü olarak sağlık sektörü ürünlerinde kullanılabilir,

Makarna, mantı ve erişte hamuruna katkı olarak yada ürünün içerisine girebilir,

Mantar Kurusu Toptan ve Perakende Şatış Fiyatını Nasıl Öğrenebilirim?

Mantar kurusu toptan üretim ve satışını yapabildiğimiz bir üründür. Kaliteli ve toptan Mantar kurusu alımını firmamızdan yapabilirsiniz.

Mantar kurusu fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak yada 0 246 233 07 90 nolu telefondan ulaşarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan Mantar kurusu fiyatı almak için veya satın almak için sipariş sayfamızdan mail atarsanız sizinle temas kurarız. Perakende satın almak için internetten satış sitemiz.kurual.com

Mantar Kurusu Nerede Satılır, Nasıl Elime Ulaşır?

Mantar kurusunu kutu, paket veya çuvallar içerisinde anlaşmalı nakliyemiz ile adresinize gönderebiliyoruz.

Doğal yada Fırınlanmış Mantar kurusu Faydaları Nelerdir?

mantar kurusu, taze ürünün gerekli ön işlemlerden geçirilerek kurutulması ile üretilmiştir. Kurutma işlemi sırasında kurutulan üründeki özsuyun buharlaşması ile ürünün özü kalır ve doğal mantar kurusu içindeki besin değerleri, vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline oranla çok artmıştır. Bu nedenle aynı miktar taze mantar tüketmek ile mantar kurusu tüketmek arasında besin değerleri açısından çok farklılık vardır ama faydalar kıyaslandığında ise istisnai durumlar haricinde, doğal taze mantar neye iyi geliyorsa mantar kurusu aynı konuda faydalıdır diyebiliriz.
Önemli Bilgi: Ürün sayfamızda kullanılan görseller, besin değerleri, faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek kuru ürün, taze ürünün cinsinden, hammaddesinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.
.