Kurutulmuş muz, taze muzun kurutulmuş şeklidir.Muz yaklaşık %74-80 civarında özünde su ihtiva eder. Bu sebeple kurutma sonucunda yaklaşık 4-5 kg soyulmuş muzdan 1 kg kuru muz kalmaktadır. Kurutma esnasında üründeki su buharlaşır ve ürünün katı maddesi yani özü kalır. Bu sebeple kuru muzun besin değerleri özellikle karbonhidrat, lif, vitamin, protein oranları çok yükselmiştir. Aşağıda kurutulmuş muz satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.
Kuru Muz Slayt Kesim
Kuru muz dikine kesim
Satış kutular veya çuvallar ile özel sipariş üzerine yapılmaktadır.
Kurutulmuş Muz kullanım alanlarından bazıları aşağıdadır.
Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılmaktadır,
Atıştırmalık olarak tüketilebilir,
Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,
Muz kurusu firmamızın Satışını yaptığı bir üründür.Ucuz, kaliteli kurutulmuş Muz alımını firmamızdan yapabilirsiniz.
Kuru Muz fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan kurutulmuş Muz fiyatı almak için veya satın almak için sipariş sayfamızdan mail atarsanız sizinle irtibata geçeriz. perakende alımlarınız için online sitemiz.kurual.com
Muz kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliyemizla adresinize gönderiyoruz.
Kurutulmuş muz, taze ürünün uygun şartlarda
gerekli ön işlemlerden geçirilerek kurutulması
ile üretilmiştir. Kurutma sonucunda kurutulan
üründeki suyun buharlaşması ile ürünün özü kalır
ve doğal kuru muz içindeki besin değerleri ,
vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline
oranla çok yükselir. Aynı miktar taze muz
tüketmek ile kurutulmuş muz tüketmek arasında
besin değerleri açısından çok farklılık vardır
ama faydalar açısından ise istisnai durumlar
dışında, doğal taze muz neye iyi geliyorsa kuru
muz aynı konuda faydalıdır denebilir.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan
fotoğraflar, besin değerleri ,faydaları ve
yaklaşık fire oranları site ilk
hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar
derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün,
ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka
unsurlar sebebiyle farklı olabilir.