Kurutulmuş armut, taze armutun kurutulmuş şeklidir. Armut yaklaşık %84 civarında özünde su ihtiva eder. Bu sebeple kurutma sonucunda yaklaşık 7 kg armutden 1 kg kuru armut kalmaktadır. Kurutma esnasında üründeki su buharlaşır ve ürünün katı maddesi yani özü kalır. Bu sebeple kuru armutun besin değerleri özellikle karbonhidrat, lif, vitamin, protein oranları çok yükselmiştir. Aşağıda kurutulmuş armut satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.
Kurutulmuş Armut slayt kesim
Satış kutulu ambalaj ile özel sipariş üzerine yapılmaktadır.
Kurutulmuş Armut kullanım alanlarından bazıları aşağıdadır.
Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılmaktadır,
Atıştırmalık olarak tüketilebilir,
Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,
Armut kurusu firmamızın Satışını yaptığı bir üründür. Ucuz, kaliteli kurutulmuş Armut alımını firmamızdan yapabilirsiniz.
Kuru Armut fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan kurutulmuş Armut fiyatı almak için veya satın almak için sipariş sayfamızdan mail atarsanız sizinle irtibata geçeriz. perakende alımlarınız için online sitemiz.kurual.com
Armut kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliyemizla adresinize gönderiyoruz.
Kurutulmuş armut, taze ürünün uygun şartlarda
gerekli ön işlemlerden geçirilerek kurutulması
ile üretilmiştir. Kurutma sonucunda kurutulan
üründeki suyun buharlaşması ile ürünün özü kalır
ve doğal kuru armut içindeki besin değerleri,
vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline
oranla çok yükselir. Aynı miktar taze armut
tüketmek ile kurutulmuş armut tüketmek arasında
besin değerleri açısından çok farklılık vardır
ama faydalar açısından ise istisnai durumlar
dışında, doğal taze armut neye iyi geliyorsa
kuru armut aynı konuda faydalıdır denebilir.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan
fotoğraflar, besin değerleri,faydaları ve
yaklaşık fire oranları site ilk
hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar
derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün,
ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka
unsurlar sebebiyle farklı olabilir.