Kurutulmuş kivi, taze kivinin kurutulmuş şeklidir.Kivi yaklaşık %83 civarında özünde su ihtiva eder. Bu sebeple kurutma sonucunda yaklaşık 6-7 kg kividen 1 kg kuru kivi kalmaktadır. Kurutma esnasında üründeki su buharlaşır ve ürünün katı maddesi yani özü kalır. Bu sebeple kuru kiviin besin değerleri özellikle karbonhidrat, lif, vitamin, protein oranları çok yükselmiştir. Aşağıda kurutulmuş kivi satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz;
Kurutulmuş Kivi halka kesim
Satış kraft çuvallar ile özel sipariş üzerine yapılmaktadır.
Kurutulmuş Kivi kullanım alanlarından bazıları aşağıdadır.
Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılmaktadır,
Atıştırmalık olarak tüketilebilir,
Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,
Kivi kurusu firmamızın Satışını yaptığı bir üründür. Ucuz, kaliteli kurutulmuş Kivi alımını firmamızdan yapabilirsiniz.
Kuru Kivi fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan kurutulmuş Kivi fiyatı almak için veya satın almak için sipariş sayfamızdan mail atarsanız sizinle irtibata geçeriz. perakende alımlarınız için online sitemiz.kurual.com
Kivi kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliyemizla adresinize gönderiyoruz.
Kurutulmuş kivi, taze ürünün uygun şartlarda
gerekli ön işlemlerden geçirilerek kurutulması
ile üretilmiştir. Kurutma sonucunda kurutulan
üründeki suyun buharlaşması ile ürünün özü kalır
ve doğal kuru kivi içindeki besin değerleri ,
vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline
oranla çok yükselir. Aynı miktar taze kivi
tüketmek ile kurutulmuş kivi tüketmek arasında
besin değerleri açısından çok farklılık vardır
ama faydalar açısından ise istisnai durumlar
dışında, doğal taze kivi neye iyi geliyorsa kuru
kivi aynı konuda faydalıdır denebilir.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan
fotoğraflar, besin değerleri ,faydaları ve
yaklaşık fire oranları site ilk
hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar
derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün,
ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka
unsurlar sebebiyle farklı olabilir.